medyauzmani.com
2023 Sevgililer Günü İçin Yeni Yıl Mesajları – Özgün Fikirler

2023 Sevgililer Günü İçin Yeni Yıl Mesajları

Yeni Yılınız Kutlu Olsun aşkım, yeni yılda tüm güzellikler sizinle olsun.

Çay kokar şiirlerim, düşlerim bir sensin. Çaydanlıkta nefesin, bardakta oyuncak bebeğin. Doğum günün kutlu olsun, hayatımın aşkı. Mutlu Yıllar aşkım.

Sen, Allah’ın izniyle, elim göğe kadarsın. Sen benim gözlerimdeki yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen benim hayatımın zamanı ve hayatımın en güzel günlerisin. Yeni Yılınız Kutlu Olsun, Yeni Yılınız Kutlu Olsun aşkım.

Kalbinizi seviyor musunuz yoksa yalnız veya şişkin mi hissediyorsunuz? Gerçekten aşk nedir? Bir mumun ateşi olmak mı yoksa yanan bir ateşe dokunmak mı? 2023 sana mutluluklar getirsin canım.

Hediyesini içtenlikle vermeyen insanın değeri nedir? Yeni Yıl Tanrı’nın bir hediyesidir. En mutlu yıllar seninle olsun. hediyenle yücelt. mutlu Yıllar.

Hayatını bitirmek istemiyorum ama her zaman yeniden başlamak istiyorum. 2023 kutlu olsun canım.

Yeni Yılınız Kutlu Olsun. Sana da mutlu yıllar aşkım. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.

Herkes gönül meclisinde konuşsun istemem, kimse de aşka karışmasın. Cennet ve Dünya şahidimdir ki sizden başka siyasi görüşüm yoktur… Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

Mutluluk yağmurlarında şemsiyesiz kalmak ümidiyle mutlu yıllar dilerim aşkım.

Seni gözlerimde tutuyorum, sen benim gözyaşımsın. Kalbimde hapissin, her atış sensin. Dilimde sıcacık şarkı, burnumda ev kokusu, yanımda yokuşta yoldaşlar, hepinizin farkı.

Hadi, tut elimi! Benimle yan! Benimle tüm umutsuzluğa meydan oku! Benimle uyu, benimle uyan, birlikte uzun yıllar geçirelim.

Adımı gözlerimle kalbine yazdın ve her öpücükte okudun canım. Daha nice yıllara birlikte ve elinizin altında.

Her yaşın bir güzelliği vardır. Peki bu yılbaşında aşık olmak için hangi güzelliğe ihtiyacım var canım?

Yeni yıl size neşe ve mutluluk getirsin. Saygılarımla.

Sana kalbimi emanet etsem onu ​​korur musun? Dilimin ucundaki gökyüzü sevdamın sonunda “hayat” mı olacak? 2023 sana mutluluklar getirsin aşkım.

Sağlık, mutluluk ve başarı dolu yeni bir yıl dilerim. Her günümüz bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

On yıl oldu aşkım. Her yeni yıl bir şeyler getirir. Bizden bir şey aldı. Yıllar boyunca her zaman benim en büyük ödülüm oldun. görüşürüz tatlım.

Yeni yılın ilk saatlerinde yanınızda değilim ama kalbim ve tüm olumlu düşüncelerim sizinle. Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

Dünyayı değiştirmek istiyorsan, kalbine inan, arkadaşlarına güven ve sevgini kucakla. Yeni yıl, başarınızın anahtarı ile tüm kapıları açacak. doğum günün kutlu olsun!

Yeni yıl her şeyi canlandırsın! Sen sadece eskisi gibi kal bebeğim… Yeni Yılınız Kutlu Olsun…

Yeni Yılınız Kutlu Olsun, canım sevgilim.

Yıllar her şeyi değiştirir, aynı kalalım. mutlu Yıllar aşkım.

Kalbim yeni yıla seninle girdi. Doğum günün kutlu olsun aşkım.

Sen bir jimmer gibi ruhuma damlamadıktan sonra ben bu bedeni ne yapayım? Aşıksın, hasret içindesin, içimdesin… Birlikte daha nice güzel yıllara diliyorum.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın