Bakanlığımızca 2017 yılında başlatılan havza bazlı destekleme modeli kapsamında 21 ürün (buğday, arpa, çavdar, pirinç, mısır, hububat, yulaf, mercimek, nohut, kuru fasulye, pamuk, soya fasulyesi, yağlı ayçiçeği, kanola, fındık tarlasında aspir, çay, fındık, zeytinyağı, patates, soğan (kuru) ve yem bitkileri) mazot, onaylı tohumluk kullanımı, fark ödemeleri, yem bitkileri, gelir desteği uygulamaları uygulanmaktadır.
2021 yılı üretimlerinde tarımsal göletlerde hangi ürünlerin destekleneceğini belirlemek için; İklim, toprak, topoğrafya, su kısıtlamaları, istatistiksel veriler, ürün rotasyonları, ilçe/ilçeler ve STK önerileri ortaklaşa değerlendirilerek ürün listeleri oluşturuldu.
2021 tarım havuzlarında desteklenecek ürünlerin dağılımını burada bulabilirsiniz.
Kaynak: Tarım ve Orman Bakanlığı TC
Yasal uyarı: Bu içerikte yer alan bilgiler, resimler, tablolar, açıklama, yorum, analizler ve içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bir kişi veya kuruluşa özel profesyonel bilgi veya tavsiye sağlama amacı taşımaz. Tema olarak benzer olsa da her eser kendi koşullarından dolayı farklı tavırlar sergileyebilir. Bu nedenle, bu makalede belirtilen içerikten yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar vermeden önce bir uzmana danışmanız yararınıza olacaktır. Bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer her türlü içeriğin özel veya resmi makamlarca kullanılması sonucunda doğabilecek zarar ve ziyandan Muhasebe Haberler veya ilişkili kişi veya kurumlar sorumlu değildir. , gerçek veya tüzel kişi, kurum ve kuruluşlar.
Kaynak: İŞKUR Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.
Diğer gönderilerimize göz at
- Çalışanlarımıza ücretsiz izin desteği için ne kadar süreyle başvurmamız gerekiyor?
- Bilançodaki gelir vergisi mükellefleri kişisel harcamalarını Form B’de bildirmeli midir?
- Eylül ayında çalışanlarımızı işten çıkarabilir miyiz?
- Şubat ayında tüketici fiyatları %0,91 oranında arttı ve yıllık enflasyon 0,64 puan yükselerek %15,61 oldu
- 2.000 TL’nin altındaki tutarlar için elektronik arşiv için isteğe bağlı fatura kesilebilir mi?
- Gizli tutulan görüşme birkaç ay sonra basına yansıdı: Biden kızdı – Fikirler – fikirler.net.tr
- Kendi isteğiyle e-faturaya geçen firma e-defter uygulamasına geçmek zorunda mı?