medyauzmani.com
2020 Mart ayı için SGK’ya kayıp gün nedeni olarak güvenlik görevlisi olarak bildirilen işçinin ödeneklerinden yararlanamaması halinde SGK beyannamesini düzeltmeli miyiz? – Özgün Fikirler

2020 Mart ayı için SGK’ya kayıp gün nedeni olarak güvenlik görevlisi olarak bildirilen işçinin ödeneklerinden yararlanamaması halinde SGK beyannamesini düzeltmeli miyiz?

16 Mart itibariyle kapatılan iş yerim için CCO’ya başvurdum. İŞKUR sunucusu 29 Nisan’da bildirdi ve 20 kişiden sadece 11’inin MKC alabildiğine hükmetti. Reklamın ceza yememesi için KÇÖ’nün hesabına bildirim gönderdim. Şimdi bu hak etmeyen çalışanlar için APHB düzeltilmeli mi? Uygun olmayan kişiler için Ücretsiz İzin Seçeneği 21 – Kayıp Gün Kodunu kullanmalı mıyım? TCMB kararı ile kapatılan Mart ayı ücretsiz izin ödemesinden nasıl yararlanacaklar?

Eksik gün neden kodu değişikliğini IPC’siz ilgili Sgk’ya dilekçe vererek düzeltebilirsiniz.

Ücretsiz izne çıkarsa 21 simge veya yaşamı onaylayan 10 genel neden seçilebilir.

Nakdi ücret desteği Mart ayında değil 17.04.2020 tarihinden sonra başlamıştır.

Ücretsiz İzin Yasası 17’sinde yasalaştı. Ayın 17’sinden önce işçilerimizi ücretsiz izne çıkardık. Sgk sisteminde 2020 Nisan ayı için sadece 14 gün ücretsiz izin bildirimi yapabiliyoruz. 17. ve öncesi günler eksik mi beyanda gösterilecek?

Yeni çıkan 29 Kod Pandemi ve diğer neden kodlarını birden fazla kullanarak ücretsiz olarak bildirebilirsiniz.


Kaynak: ISMMMO
Yasal uyarı: Bu içerikte yer alan bilgiler, resimler, tablolar, açıklama, yorum, analizler ve içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bir kişi veya kuruluşa özel profesyonel bilgi veya tavsiye sağlama amacı taşımaz. Tema olarak benzer olsa da her eser kendi koşullarından dolayı farklı tavırlar sergileyebilir. Bu nedenle, bu makalede belirtilen içerikten yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar vermeden önce bir uzmana danışmanız yararınıza olacaktır. Bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer her türlü içeriğin özel veya resmi makamlarca kullanılması sonucunda doğabilecek zarar ve ziyandan Muhasebe Haberler veya ilişkili kişi veya kurumlar sorumlu değildir. , gerçek veya tüzel kişi, kurum ve kuruluşlar.


Kaynak: İŞKUR Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın