medyauzmani.com
14 Şubat mesajları, 14 Şubat sözleri… – Özgün Fikirler

14 Şubat mesajları, 14 Şubat sözleri…

Senden önce kuruyan bir daldım, kendimi kuş misali rüzgara attım. Sonunda yere düştüm ve seninle doğduğumu anladım ve bu seninle olmuyor. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni hep kendime sakladım, sadece kendime, kalbimin en güzel ve mahrem yerinde, sevdiğin seni seviyor, sen de sevdiğine sevgini veriyorsun. Sevgililer günün kutlu olsun canım.

Aşkım deyip elini tutmasam da inan canım en güzel günlerde seninle olmak, seni sevmek ve özel gününü kutlamak istiyorum hasretin kelebeği.

Bu güzel günde birbirimizden uzak olsak da kalplerimiz aynı şekilde atıyor, aynı gökyüzüne bakıyoruz, aynı nefesi alıyor, aynı duyguları hissediyoruz. Sevgililer günün kutlu olsun canım.

Kalbime sığmayan aşkımla, anlatamadığım duygularımla, paylaşamadığım özel aşkımsın canım. Sevgililer günün kutlu olsun.

Ah canım! Sen Allah’ın bir lütfu, hayatın bir mucizesisin canım. Seni çok seviyorum. Bu güzel gün kutlu olsun.

Mevsimler kışa dönse, güller dikene dönse, güneş batsa da ömrümün sonuna kadar seni seveceğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgililer Günü’nde yanınızda olmayabilirim ama dün, bugün ve yarın kalbiniz kadar yanınızdayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy. Ben her zaman oradayım!

Sevgililer Günü’nde yanınızda olmayabilirim ama dün, bugün ve yarın kalbiniz kadar yanınızdayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy, ben hep oradayım!

Aşk bir tutkuysa, tutku bir amaçsa ve amaç bir şeyleri paylaşmaksa, sen her zaman kalbimdesin tutkum. Seni seviyorum sevgililer günün kutlu olsun.

Kalbimde saklısın, hayatımdaki ruhsun, varlığım, ruhum ve sevincimsin, aşkımsın. Sevgililer günün kutlu olsun.

Aşkın ciğerlerimde, nefes aldığım, canımı verdiğin, iyi ki bir tanem var ve iyi ki yanımdasın. Sevgililer günün kutlu olsun.

Yanaklarından gül kokusuyla öpüyorum dudaklarını, hep gözümün önündesin, kalbimin tek sahibi sensin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra her yerine senin adını yazdım. Adını yazdığımda seni sevdiğimi sandım, seni sevmedim, sana hayran kaldım! Sevgililer günün kutlu olsun.

Aşkın bir yorgan gibi titreyen tenime sarıl Sen yanımda değilsin ama kalbim yatağının yanında Sensiz bir ölüyüm ben seni seviyorum sevgililer günün kutlu olsun bebeğim.

Ruhum yaşadığı sürece seni bu bedende sever, seni sevdiği sürece bu ruhta seni terk etmez sevgilim. Seni seven kalbimle sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgililer gününüz kutlu olsun, bu dünyada ve gelecekte hep yanınızda olmak dileğiyle.

Kalplerimiz tek bedende tek can olunca bu sevdayı ömür boyu yaşamamak olmaz canım! Sen benim hayatımsın, canım, canım. Sevgililer gününüz var mı?

Sabahları güneş seninle parlıyor, gülüşlerinle ateşimi yükseltiyor ve batmıyormuş gibi ısınıyorum… Hayatta boğulmak nedir ve kaynağı aşk mı? Sevgililer günün kutlu olsun!

Yaşıyorsa aşk böyle yaşamalı, gözlerle konuşmalı, kendini bile kıskanmalı, iki yarım birini tamamlamalı, o yaşayacaksa aşk böyle yaşamalı. Sevgililer günün kutlu olsun!

Aynı şarkıyı söylüyorsa kalplerimiz beraber demektir. Artık kalbimde bir aşk şarkısı var, yanımdasın biliyorum aşkım. Seni seviyorum ve bu Sevgililer Günü’nü kutluyorum.

Gökteki yıldızlar tükenmedikçe, taşlar unut unut demedikçe, ben seni unutamam sevgilim, senin aşkın bana kara topraklar vermedikçe. Sevgililer günün kutlu olsun!

Nerdesin aşkım Gece geç oldu Hala izliyorum aşkımızı Gözlerim yaşla doldu Kalbim kırıldı Seni asla bırakamam Hala seninleyim…

Sana bir buket gül vermek istiyorum. Aslında sen güllerden daha güzelsin. Güllü bir gün, seni sonsuza kadar seviyorum.

Sana bakmaktan gözlerim yorulur sanma. Ölsen bile ruhum seninle kalacak. Gözlerimi kaparsam inan bana karşındaki bu hayatta son sözüm seni seviyorum olur. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sana bebeğim demeliyim çünkü bu hayat senin Seni aramalıyım bebeğim Bu sevgililer günü bizim günümüz Aşkımı sadece bugün değil her gün bilmelisin Sevgililer günün kutlu olsun canım.

Seni nefes almaya götürdüm, bilmezdim, her nefesimde sardın beni, Canımla sevdim canımı, cennet kokulu meleğimsin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Kalbime taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece göğündeki parlak yıldızım oldun, sabahları ruhuma vuran güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Dün gece uyurken denizleri kızıla boyadım, sessizliği uçurumdan attım, rüzgarın seni ne kadar çok sevdiğimi ve özlediğimi fısıldamasına izin verdim.

İyi ki Rabbim seni dünyaya getirmiş ve benimle yollarımızı birleştirmiş, şükürler olsun canım, seni çok seviyorum canım. Sevgililer günün kutlu olsun!

Bir yağmur damlası gibi düştün kalbime, okyanus oldun kalbimde biriktin, benimdin ve sevgin sonsuza kadar aşkım. Birlikte geçireceğimiz sevgililer gününüz kutlu olsun.

Aşk var nasıl desem aşk var kanımda aşk var canımda var bu aşk anlatılmaz yaşarız. Sevgililer günün kutlu olsun.

Soru sorma canım! Cevabını bilmiyorum, bildiğim tek şey sana olan bu sevginin hiç azalmadığı, hep arttığı… Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Sana her şeyimi, hayatımı verirdim, sen hariç, seni çok seviyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Aşk emektir, aşk hayattır, aşk dünyanın anlamı, gönül arzusudur azizim. seni seviyorum. Sevgililer gününüz kutlu olsun ve umarım bu gün her yıl böyle devam eder.

Baktığım her adreste, her çaldığım kapıdasın, uykularımdasın, iyi ki varsın bu güzel ve özel günde. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni çok seviyorum çocuğum, flörtle yanan yüreğimle, her gece bölen uykumla, mısralarının, şarkılarının diliyle. Sevgililer günün kutlu olsun.

Bir damarda ne kadar çok kan akarsa, can o kadar değerli uğrunda ölmeye değer, sen benim için o kadar değerli ve özelsin meleğim. Seni seviyorum, bu gün bizim olsun canım.

Seni sevmememi söyleseler, karşılığında dünyaları verseler, darağacı kurup çekseler, senden başkasını sevmem, senden asla vazgeçmem hayatım. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sensiz hayat bir işkence, dilimden düşmüyorsun gece gündüz, kadromdasın hece, seni çok seviyorum canım, hayatımda. Sevgililer günün bir ömür boyu kutlu olsun.

Aklımın bir parçasısın, benim bir parçamsın ve hayatım boyunca vazgeçilmezsin meleğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Çığlık atmak, bağırmak istiyorum, çok değil, iki kelime, seni seviyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

O çılgın rüzgar başına eserse seni sevdiğimi hatırla bebeğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Birbirini seven insanların kalpleri arasında görünmeyen ipler vardı ve insanlar uzaklaşınca ipler esner, canını yakar ama asla kopmaz. Sevgililer Günümüz daim olsun canım.

O sessiz akşam, ay ışığı geceme girip, kararmış yüreğimi aydınlattı, ardından yakanın ışıltısı, ressamları kıskandıran çizimlerine yansıdı, sevgilim, denizlerin bağrında. Sevgililer günün kutlu olsun!

Toprağa geri düşen yağmur gibidir. Yüreğimden yükselen toz aşkınla yıkandı. Sevgililer günün kutlu olsun!

Bu biricikliği severek, tadarak, bilerek yaşamak ne güzel canım. Sevgililer günün kutlu olsun.

En büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmelsin ama çok özelsin ki herkes sevilmeyi hak etmiyor canım. Sevgililer günün kutlu olsun!

Aşk öyle bir ateştir ki, düştüğünde yürekten yakar, Hep yansın arzusuyla, Yansın günümüz. Sevgililer günün kutlu olsun.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Ellerim titriyor, tutamıyorum. O kadar bağlandım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevdiğin, özlediğin, değer verdiğin insanı özlersin ve en önemlisi onun yeri başkadır dersin. Bu güzel gün, kalbimde her zaman özel bir yeri olan sevgilim bize bir hediye olsun.

Sevgiline seni seviyorum demek ne güzel bir cümle. O an hiçbir şey bir kadını ya da bir erkeği bu kadar mutlu edemez, bu mutluluğun daim olmasını umarak çocuğum.

Cennet benim için ağlıyor, gözlerim çaresizce seni arıyor. Dudaklarım senin adını yazıyor. Kollarım sana sarılmak istiyor. Ve aşkım, kalbim yalnız senin için atıyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

Son 14 Şubat Mesajları, 14 Şubat Sözleri… İlk olarak Fikirler.net.tr.Net’te yayınlandı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın